S:t Görans församlingshem

Östra Esplandgatan 6, 22100 Mariehamn

S:t Görans församlingshem

Församlingshemmet

är ritat av Lars Sonck och byggt 1930. Församlingshemmet är utrustat med porslin och har ett fungerande kök och används ofta vid minnestunder och dopkaffe. Kykkaffe serveras oftast i församlingshemmet.

På sommaren är det församlingens café "S:t Göran". Församlingshemmet får disponeras gratis av församlingsmedlemmar i samband med förrättningar, övriga kan hyra lokalen.

Fakta:

Plats för 70 besökare.

Handikapptoalett
Skötrum
Trådlöst nätverk
Handikapp

Läge på kartan

fr 22.11 kl. 10.30

Östra Esplandgatan 6, 22100 Mariehamn

Föreläsning

Lunchföreläsning i S:t Görans församlingshem.? Linda Eriksson från Ålands Natur & Miljö informerar om Städa Åland.
Ambjörn Lätt från IVL Svenska miljöinstitutet kommer och föreläser om hållbar plastanvändning.
Lunch serveras från 10.30: Jordärtskockssoppa 5€, med bacon som tillval. Anmälan senast 19.11 till info@mise.ax.
to 28.11 kl. 12.00

Östra Esplandgatan 6, 22100 Mariehamn

Sopplunch

i St Görans församlingshem. Varje vecka serveras en välsmakande soppa, bröd, ost, kaffe och kex för endast 5 € för pensionärer och 7 € för övriga.
Varmt välkomna!