Margaretagården

Måsvägen 4, 22100 Mariehamn

Margaretagården

Margaretagården är belägen i Ytternäs, 2 km söderut från stadens centrum. Den är skissad av Johannes Söderholm och färdigställdes av arkitekterna Stig och Myrielle Svahnström. Kapellet blev klart 1990. År 1994 fick kapellet en Virtanen-orgel med sex stämmor.

För närmare information och bokningar, kontakta församlingsvärdinnan.

Margaretagården får disponeras gratis av församlingsmedlemmar i samband med förrättningar, övriga kan hyra lokalen.

Stora salen rymmer ca 120 personer, Linnearummet ca. 20 personer.

Hörselslinga
Handikapptoalett
Skötrum
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

to 12.9 kl. 16.00

Måsvägen 4, 22100 Mariehamn

Gemenskapskväll och bokförsäljning med Fontana Media

Vi vill så gärna vara perfekta och leva det perfekta livet - men vår djupaste identitet är inte beroende av hur lyckat vårt liv är. Det finns alltid ett glapp mellan ideal och verklighet när det gäller vår relation till oss själva, världen och Gud. Hur ska vi lära oss leva med det glappet?
Under sin höstturné bjuder Fontana Media, Kyrkpressen och Församlingsförbundet på en diskussion kring temat "Längtan efter det perfekta livet".

Sofia Torvalds samtalar med Alaric Mård och Karin Erlandsson.

Dagensprogram:
kl. 16.00 - 18.00 Bokförsäljning
kl. 17.00 - 18.00 Servering
kl. 18.00 - 19.30 Diskussionskväll kring temat "Längtan efter det perfekta livet", aftonandakt

Om Alaric:
Alaric Mård är nyutbildad lärare i religion och psykologi. Han bor i Vasa med sin fru Lovisa och deras ettåriga dotter.
I augusti utkommer hans bok "Begränsade är vi allihopa", där han skriver om om liv, tro och de utmaningar som en funktionsnedsättning kan innebära i en ung människas vardag.