Vuxna

Vi samlas i mindre grupper, se till vänster. Vad som är på gång just ni hittar du i evenemangskalendern.

Till nyhetslistan

Familjecafé

20.8.2021 11.08

Måndag, tisdag, onsdag och fredag på Margaretagården.

Glädje för hela familjen!

Folkhälsan och Mariehamns församling erbjuder en välkomnande samlingsplats för bebisar, småbarn och vuxna. Tillsammans skapar besökarna, de frivilliga caféledarna och personalen en träffpunkt som är trivsam och ger en stunds avkoppling i vardagen. Här kan människor mötas och nya kontakter och nya vänskapsband knytas.

Vuxna umgås och diskuterar dagliga glädjeämnen och utmaningar medan barnen har fri lek. Ibland är det sångstund, pyssel eller inbjudna gäster som berättar om något tema som är baby eller småbarnrelaterat. Kaffe, te, saft, frukt och smörgåsar finns att köpa för 1-2€ och betalas med bankkort. Alla är välkomna oberoende av modersmål, kulturelll-, religiös - eller politisk bakgrund.

Höstterminen 6 september - 17 december 2021

Öppet:
Måndag kl. 13-15
Tisdag kl. 10-12
Onsdag kl. 13-15
Fredag kl. 10-12

Plats: Margaretagården, Måsvägen 4 i Mariehamn.

Frågor besvaras av Linda Adolfsson på Folkhälsan, tfn 018 - 527 038 eller

Denise Blomqvist på Mariehamns församling, tfn 0457 345 75 45.

Det är gratis att delta!