Dagklubben

Dagklubben finns på Margaretagården och tar emot barn från 2 år och är öppen måndag - fredag kl 09.00 - 12.00.
Terminsavgiften för dagklubben i Margaretagården är 150,00 € för barns vars vårdnadshavare är medlemmar i församlingen, om barnets vårdnadshavare inte är medlemmar i församlingen är terminsavgiften 225,00 €. Verksamheten påverkar inte hemvårdsstödet.

Är ditt barn mellan två och fem år? Behöver du mer än vardaglig vård i hemmet för ditt barn? Eller kanske du bara önskar att barnet kunde lite smått få prova på att höra till en barngrupp.

Församlingens dagklubb bjuder just detta. Ledarna, barnskötarna Inga-Maj och Clara ansvarar för trygghet, trivsel och fostran medan de små tränar i social samvaro. Spontan lek - både UTE och INNE, enkelt pyssel i lugn och ro och en kristen anda präglar livet i dagklubben. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss med åsikter, frågor etc. och naturligtvis för att anmäla ditt barn.

Platser kan sökas när som helst under året, församlingsmedlemmar har förtur.

För anmälan och information, kontakta Inga-Maj.

Grunden i vår verksamhet är den kristna fostran

Vi vill att barnet

• Får del av högtidstraditionerna
  • Får kunskap om kristendomens centrala innehåll
  • Får förmedlad en positiv och trygg Gudsbild.

Vi arbetar enligt kristna värderingar och erbjuder barnen lek, gemenskap och pedagogisk vägledning.

Ansökningsblankett hittar du HÄR!

Dagklubbsledare
Måsvägen 4