Konsert

lö 3.8 kl. 19.00

"Måla mig i akvarell" Sofia Ullman sång och piano

Sofia Ullman är artist, musiker och låtskrivare och kommer från Järfälla. Hon har gått på Musikhögskolan i Stockholm och Stockholms Musikkonservatorium.
Sofia har spelat med artister som Janne Schaffer, Kenneth Gärdestad, Svante Thuresson och Roger Pontare, medverkat i radio P4 och turnerat runt i Sverige och på Åland.
I juni 2017 släpptes henne andra album "Red Fairy tales" där Janne Schaffer medverkar på gitarr.
2019 släppte Sofia ännu ett album, denna gången på engelska.

Sofia kommer att spela visor från albumet "Red fairy tales".
Det spelas både mellankoliska ballader i moll och mer upptempolåtar med svängiga basgångar.
I programmet spelas även "Måla mig i akvarell" som Sofia komponerade tillsammans med Kenneth Gärdestad och
kom att bli Kenneths sista utgivna låt.
Programblad säljs i dörren.

må 19.8.2019 kl. 12.00 - on 21.8.2019 kl. 13.00

Pensionärsläger

Njut av god mat och trevligt umgänge på Lemböte lägergård 19-21 augusti. Pris 60 €. Förhandsanmälan.
to 22.8 kl. 18.00

Konsert

Konsert kl 20.00 med Zaida Ponthin violin, Lydia Eriksson cello, Martin Högstrand piano
sö 25.8 kl. 11.00 -12.15