lö 3.8 kl. 19.00

"Måla mig i akvarell" Sofia Ullman sång och piano

Sofia Ullman är artist, musiker och låtskrivare och kommer från Järfälla. Hon har gått på Musikhögskolan i Stockholm och Stockholms Musikkonservatorium.
Sofia har spelat med artister som Janne Schaffer, Kenneth Gärdestad, Svante Thuresson och Roger Pontare, medverkat i radio P4 och turnerat runt i Sverige och på Åland.
I juni 2017 släpptes henne andra album "Red Fairy tales" där Janne Schaffer medverkar på gitarr.
2019 släppte Sofia ännu ett album, denna gången på engelska.

Sofia kommer att spela visor från albumet "Red fairy tales".
Det spelas både mellankoliska ballader i moll och mer upptempolåtar med svängiga basgångar.
I programmet spelas även "Måla mig i akvarell" som Sofia komponerade tillsammans med Kenneth Gärdestad och
kom att bli Kenneths sista utgivna låt.
Programblad säljs i dörren.

to 18.7 kl. 20.00

Konsert

Konsert med Emilia Eriksson klarinett, Victor Förström piano. Fritt inträde. Välkomna!
sö 21.7 kl. 11.00 -12.15

Högmässa

med Gunnevi Styrström och Guy Karlsson.

Konsert

Konsert med Johanna Grüssner sång, Karl Olandersson trumpet, Mathias Algotsson piano