Barnläger - LÄGRET ÄR FULLT

må 17.6 kl. 10.00 - on 19.6 kl. 20.00

Anmälan avslutad

Barnläger på Lemböte lägergård 17-19 juni 2019 - LÄGRET ÄR FULLT

Barnlägeret leds av Lucas Gustavsson, ungdomsarbetsledare i Mariehamns församling, tillsammans med vuxna ledare från andra församlingar och hjälpledare
under lägret pysslar vi och leker tillsammans, simning och att lära känna en massa andra barn ingår också.

LÄGRET ÄR FULLT! Både lägret och reservlistan är nu full, det går ej längre att anmäla sig.

to 5.9 kl. 12.00

S:t Görans församlingshem

Sopplunch

i St Görans församlingshem. Varje vecka serveras en välsmakande soppa, bröd, ost, kaffe och kex för endast 5 € för pensionärer och 7 € för övriga.
Varmt välkomna!
to 12.9 kl. 12.00

S:t Görans församlingshem

Sopplunch

Varmt välkomna!
to 12.9 kl. 16.00

Margaretagården

Gemenskapskväll och bokförsäljning med Fontana Media

Vi vill så gärna vara perfekta och leva det perfekta livet - men vår djupaste identitet är inte beroende av hur lyckat vårt liv är. Det finns alltid ett glapp mellan ideal och verklighet när det gäller vår relation till oss själva, världen och Gud. Hur ska vi lära oss leva med det glappet?
Under sin höstturné bjuder Fontana Media, Kyrkpressen och Församlingsförbundet på en diskussion kring temat "Längtan efter det perfekta livet".

Sofia Torvalds samtalar med Alaric Mård och Karin Erlandsson.

Dagensprogram:
kl. 16.00 - 18.00 Bokförsäljning
kl. 17.00 - 18.00 Servering
kl. 18.00 - 19.30 Diskussionskväll kring temat "Längtan efter det perfekta livet", aftonandakt

Om Alaric:
Alaric Mård är nyutbildad lärare i religion och psykologi. Han bor i Vasa med sin fru Lovisa och deras ettåriga dotter.
I augusti utkommer hans bok "Begränsade är vi allihopa", där han skriver om om liv, tro och de utmaningar som en funktionsnedsättning kan innebära i en ung människas vardag.