Unga band 2019

lö 16.3 kl. 18.30

Snart är det återigen dags för Unga Band!

Evenemanget hålls på Uncan lördagen den 16.3 2019.

Alla deltagande band ska uppträda med två låtar. Man får välja om man vill köra två coverlåtar, två egna låtar eller en cover och en egen låt. Detta år har vi 11 tävlande band och två gästband.

Biljetter finns att köpa på Mariehamns ungdomsgårdar (Uncan och Stallet, Totte på hörnet och Mattssons i Godby från 4 mars.

Förköpsbiljetter: 10 € för vuxna och 5 € för unga (under 18 år)
I dörren: 15 € för vuxna och 10 € för unga

Evenemanget är drogfritt och det är blåstest i dörren för alla.

Arrangörer är Mariehamns stad - ungdomsenheten, Folkhälsan, Ålands Musikinstitut och Mariehamns församling.

to 21.3 kl. 12.00

S:t Görans församlingshem

Sopplunch

Dagens soppa, hembakt bröd, smör, pålägg, måltidsdryck, kaffe/te och kex. Pris: 5€/pensionärer - 7€/ övriga.
sö 24.3 kl. 11.00 -12.15

S:t Görans kyrka

Litterär högmässa

i samband med litteraturdagarna. Medverkar gör Gunnevi Styrström, Katarina Gäddnäs, Judit Deáki och Mats Backman. Anna-Lena Lauren predikar.
on 27.3 kl. 19.00

S:t Görans kyrka

Konsert med Sankt Anne Juniormandskor

Konsert med Sankt Anne Juniormandskor.
En kör med 20 unga manliga sångare från Sankt Anne Gymnasium i Köpenhamn, Danmark.
Körens dirigenter är Karen-Maria Baun och Kim Glies Nandfred.
Programblad 10€.