Pensionärsläger

må 20.8 kl. 09.00

Lemböte lägergård

Pensionärsläger på Lemböte lägergård 20 - 22 augusti

Hur skulle det vara att få ett par semesterdagar med god mat, sång, program, vila, trevligt sällskap, kanske bad, bastu och hemlig utfärd? Lemböte lägergård finns nära men erbjuder ändå ett fint miljöombyte till förmånligt pris.

Välkommen till årets pensionärsläger som arrangeras 20-22 augusti på Lemböte lägergård. Pris: 50€. För den som inte vill övernatta är priset 40€. Anmälan senast 6 augusti till pastorskansliet tfn 5360. Meddela vid anmälan om eventuell diet, önskemål om rumskamrat och behov av skjuts. Värdpar är Henrik och Gunnel M Helander. Lägret arrangeras av Ålands prosteriförening i samarbete med diakoniarbetarna på Åland.

on 24.10 kl. 19.00

S:t Görans kyrka

FN-konsert med Ålands musikinstitut

to 25.10 kl. 11.30 -12.00

S:t Görans kyrka

Lunchmässa

Lunchmässa med Mari Puska och Judit Deáki.
to 25.10 kl. 12.00

S:t Görans församlingshem

Sopplunch

Dagens soppa, hembakt bröd, smör, pålägg, måltidsdryck, kaffe/te och kex. Pris: 5€/pensionärer - 7€/ övriga.